Schoudertassen: vijf manieren waarop ze je outfit afmaken

schoudertassen

Iedereen die zichzelf respecteert als tassenliefhebber heeft er minstens één in de kast liggen: schoudertassen. Het zijn ontzettend praktische tassen die inzetbaar zijn voor veel verschillende doeleinden. Voor elk moment is er een perfecte schoudertas.

Schoudertassen bij een avondje uit

Je gaat een avondje stappen met je man, of nog leuker: met je vriendinnengroep. Vaak wordt er ook gedanst en natuurlijk een drankje gedronken. Halverwege de avond voel je je een beetje bezweet, dan is het echt tijd om je make-up bij te werken. In de kleinere schoudertassen past alles wat je nodig hebt tijdens een avondje uit, zoals je make-uptasje, een kammetje, een spiegeltje, je telefoon, je sleutels, de garderobekaartjes, je portemonnee en eventueel een flesje parfum of deodorant. Het fijne aan een schoudertas tijdens het uitgaan is dat je de hele avond je handen vrij hebt zodat je lekker kunt dansen.

Schoudertassen voor bij je beach outfit

Een dagje naar het strand, wat gaat er allemaal mee? Het is warm dus je hebt weinig kleding aan. Geen ruimte dus in je zakken voor al je spullen. Voor dit soort uitstapjes zijn grote schoudertassen de perfecte keuze. Alle spullen die je mee wilt nemen voor een heerlijke, zonnige stranddag gaan in een grote schoudertas. Vergeet vooral je zonnebrand niet! De spullen kunnen in aparte vakken met ritsen worden opgeborgen zodat je geen zand in je elektronica krijgt en alles veilig blijft.

Een schoudertas bij je city look

Als je een dagje op pad gaat om bijvoorbeeld te shoppen zijn schoudertassen ook heel handig. Er past van alles in en je krijgt geen last tijdens het dragen. Schoudertassen hebben een brede schouderband die comfortabel aanvoelt. Nooit meer met pijnlijke schouders door de stad sjokken als je aan het shoppen bent!

Reizen met een schoudertas

Ook als handbagage is een schoudertas een populaire keuze. De tassen zijn makkelijk draagbaar en er past van alles in. De verschillende vakken in een schoudertas maken het zo geschikt om mee te reizen: je bergt je paspoort en boardingpass makkelijk op in een van de afgesloten vakjes. Let wel op de aanbevolen afmetingen van de airline waarmee je vliegt.

Casual style

Natuurlijk kun je schoudertassen ook dagelijks dragen. Kies voor schoudertassen in een neutrale kleur voor dagelijks gebruik. Dit is overal mee te combineren, waardoor je de schoudertas elke dag mee kunt nemen. Of verwen jezelf er koop er meerdere: je kan nooit genoeg schoudertassen hebben!