Magic Marine; Stijlvol en goed

Magic Marine plaatje

Ze zijn al jaren het bepalende merk in de zeilsport; Magic Marine. Een merk dat is ontstaan vanuit zeilers die een behoefte hadden aan betere kwaliteit. Het betrof een aantal catamaranzeilers die op zee zeilde. Zij ergerde zich aan de gebrekkige kwaliteit en de slechte functionaliteit. Deze gedachtegang om de de zeilkleding te ontwikkelen voor en door zeilers is tot de dag van vandaag in stand gebleven. Dit heeft ze een behoorlijk succes opgeleverd omdat ze op het gebied van kwaliteit en functionaliteit een voorsprong hebben opgebouwd die ze niet meer uit handen hebben gegeven. Naast dit heeft Magic Marine een sterk merk opgebouwd doordat hun kleding ook nog eens heel erg stijlvol is. Dit heeft de modebewuste zeilers gebonden aan het met Magic Marine.

Wat heeft Magic Marine in het assortiment?

Die vraag is eigenlijk best kort te beantwoorden. Alles met zeilkleding of wat aan zeilkleding is gerelateerd. Denk bij dat laatste dat Magic Marine ook een groot assortiment heeft aan zeiltassen bijvoorbeeld. Voor de rest is het heel breed en alles is bedoeld om de wedstrijdzeiler van zo goed mogelijk materiaal te voorzien. Zo hebben ze onder andere een fors assortiment in zeilhandschoenen. Waarbij Magic Marine handschoenen heeft voor in de zomer die van zeer goede kwaliteit zijn, je je handen goed kunt bewegen en de slijtvastheid heel goed is. Je ziet hieraan dat Magic Marine veel energie steekt in innovatie en met steeds verder door ontwikkelde producten op de markt komt. De zeilhandschoenen zijn er ook om mee in de winter te zeilen met temperaturen rond het vriespunt. Iedere zeiler heeft weleens koude handen gehad tijdens het zeilen en heeft ervaren dat de kracht en het gevoel uit je handen compleet verdwijnt. Een paar goede handschoenen kunnen dus essentieel zijn om ook met koude temperaturen goed te presteren op het water. En die heeft Magic Marine

Het Magic Marine wetsuit

Het wetsuit van heeft een prominente positie in het assortiment. Hierin hebben ze naar de mening van stijl-en -puur ook een onderscheidende positie. Er zijn niet veel producenten die een goed wetsuit hebben voor de echt koudere temperaturen en waar je je dan ook nog goed vrij in kunt bewegen. Die heeft Magic Marine wel. Ook nog eens speciaal ontwikkeld voor de zeilsport. Dit betekent dat het wetsuit verstevigde plekken heeft op de gedeeltes die meer belast worden. Dit zijn de zitgedeeltes en de gedeeltes bij de schenen. Die bij het zeilen vaak extra belast worden door het hangen.