Pure stijl: zonnebrillen dames!

zonnebrillen dames

Voor alle vrouwelijke mode- en brillen liefhebbers onder ons heb ik de volgende vraag. Wat zijn nu echt de mooiste zonnebrillen dames? Want voor een beetje goede dames zonnebril kun je mij letterlijk het hele land laten afstruinen en terug komen met een enorme berg aan dames zonnebrillen. En dat is nu net wat we niet willen.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar de beste zonnebrillen voor dames, waar je ze in Nederland kunt krijgen en met het belangrijkste: voor wat voor bedrag heb je nu een echt mooie zonnebril die bij veel verschillende outfits past?

Heel veel brillen, of één enkele dure?

Als je bij jezelf nadenkt, ben je dan iemand die liever één (of twee) hele dure zonnebrillen heeft, of juist een enorme collectie heeft aan goedkope zonnebrillen? Wanneer je zelf zonnebrillen voor dames gaat shoppen, dan is het wel belangrijk dat je die twee keuzes tegen elkaar afweegt. Je kunt namelijk met een mooie Michael Kors dames zonnebril rondlopen, die bij een paar outfits echt perfect aansluit. Aan de andere kant is het misschien wel erg lekker om een grote collectie zonnebrillen voor dames te hebben. Dan kun je tenminste voor elk shirt, elk jurkje, elke jas en echt elke outfit een bijpassende zonnebril dragen. En laten we eerlijk wezen: dat is wat je wil!

Perfecte zonnebril voor dames

De perfecte zonnebril voor dames? Tja, dat is lastig te zeggen! Voor iedere dame is er natuurlijk wel een andere mooie zonnebril die precies aansluit op haar wensen en outfits. Zelf ben ik enorm fan van de Wayfarer van Ray-Ban: een model dat al sinds 1950 in de mode is. Als je het enigszins objectief wil bekijken, dan is de Wayfarer om die reden wel een van de beste monturen. Die is tenslotte al zo’n beetje het langst helemaal in de mode. Daarom is de Wayfarer met recht (wat mij betreft) de beste!

Hoe zet je jouw look op de kaart?

Er zijn genoeg gave en mooie zonnebrillen voor dames om je compleet eigen look te creëren. Dat gezegd hebbende, is dat nog niet eenvoudig. Er is namelijk veel meer voor nodig dan een uniek montuur met een leuke tint glazen er in. Die zomerse blik werkt echter wel een stuk beter wanneer die gepaard gaat met een leuke strand outfit en een goede zonnebril. De beste zonnebrillen voor dames blijven daarom vooralsnog monturen zoals de Wayfarer, Aviator monturen, of ronde montuurtjes.