Pure stijl: modemerk- en magnaat Givenchy

givenchy

Je hebt heel wat verschillende soorten merken in de modewereld, ieder merk heeft wel weer zijn eigen unieke karakter en uitstraling.  Givenchy is een merk die toch wel echt een grote speler is geworden, er zijn steeds meer mensen die ook rondlopen in deze iconische truien en shirts. Je betaalt natuurlijk wel een stuk meer, echter is dit altijd zo bij designerkleding. De vraag is wat mensen tof vinden van dit merk en wat nu echt iets is wat je altijd bij Givenchy kunt vinden.

Kleding met een edgy vibe

Givenchy heeft vrijwel altijd een bijzondere kijk als het op de kleding aankomt, vaak vind je bij dit merk dan ook altijd weer bijzondere printjes of afbeeldingen. Dit is dan ook de reden dat het zo’n bekend en bijzonder merk is. We zien bij de truien altijd de honden weer terugkomen, deze rottweiler zijn toch wel een beetje het symbool geworden achter het merk. Deze print zien we overal bij terug, zij vaak zijn dit de shirts die je in de winkel ziet liggen. Het is een merk wat het leuk vind om mensen te prikkelen, zij willen juist afstand nemen van al die merken die iedere keer maar weer hetzelfde hebben.

Het is tevens ook zo dat de kwaliteit van de kleding van Givenchy goed is in verhouding tot andere merken. De print die er gebruikt wordt zal iedere keer weer goed bedrukt zijn, deze zal dan ook niet loslaten in de was. Zo heb je meer plezier van je aankoop. De broeken zitten heerlijk en zijn erg stevig, hierdoor kan je een hele Givenchy samenstellen waarmee je altijd in stijl verschijnt. Ook zijn deze winter de mutsen en de sjaals natuurlijk weer in.

Een merk met een eigen stijl

Wanneer we kijken naar alle shows dan is zien we bij Givenchy dat er groots wordt uitgepakt. Givenchy heeft kleding die voor een lage prijs beschikbaar is, echter zal je voor de topstukken toch wel wat meer moeten betalen. Deze prijs is het zeker waard, je bent dan ook gegarandeerd van een aankoop waar je lang plezier van zal hebben, het is een merk met een zeer uniek karakter. Een merk wat zijn best doet om zo goed mogelijk te worden, dit is dan ook de reden dat veel bekende mensen het merk dragen. Het dragen van Givenchy is altijd weer een feest!