Gents kent de stijl van nu

De mannen van ‘nu’ zijn steeds meer op zoek naar een betere stijl. Ik vergelijk er zelf altijd op los. Zo gebeurt het dat ik in de stad iets zie hangen, wat ik later in een webshop bestel. Gents biedt meerdere opties voor hun stijlvolle pakken, overhemden en schoenen. In hun fysieke winkel ben je in staat om de daadwerkelijke stof en stijl te voelen en proeven. Op de webshop kun je vervolgens gericht een keuze maken. Ik ben zelf altijd van het ‘even gezien hebben’. Gents zorgt ervoor dat het niet alleen een foto is op het internet, maar dat het ook tastbaar kan zijn om hun kleding te ervaren.

Variatie symboliseert Gents

Bij winkels die nette kleding verkopen denk ik al gauw in honderden euro’s, maar dat is bij Gents totaal niet het geval. Al vanaf 65 euro kun je bij de stijlvolle winkel een colbert aanschaffen, terwijl de pakken vanaf 100 euro te koop zijn. Gents maakt het makkelijker en vooral toegankelijker om meerdere pakken en/of colberts in je garderobe te hebben hangen. Daarnaast heeft deze winkel dusdanig veel verschillende outfits voor allerlei gelegenheden, dat je eigenlijk in een keer goed zit. Op die manier hoef je niet langs vijf andere adressen om tot een complete, nette kledingkast te komen.

Lust voor eyecatchers

Ik houd zelf altijd erg van dingen die in het oog springen. Zo hoeft mijn pak dan bijvoorbeeld niet een extravagante kleur te hebben, maar mijn schoenen of mijn stropdas wél. Gents heeft een scala aan mooie combinaties om ervoor te zorgen dat je op een feestje met een dresscode toch net degene bent die meer opvalt. Het magische zit ‘m in het detail. Gents weet daarop in te spelen als geen ander. Ook hier zijn de accessoires die voor extra beleving zorgen weer veel beter betaalbaar dan bij menig andere zaak. Zo heb je al catchy schoenen vanaf 59,95.

Casual Gents

Niemand vindt het naar mijn idee fijn om altijd maar in een pak rond te lopen. Bij menig kantoor mag je op de vrijdag ook best met een overhemd en trui aan komen zetten. Gents zorgt ervoor dat je ook die stijl in huis kan halen. Wil je dus wat een meer casual look, dan kun je er voor kiezen om een los overhemd te dragen. Probeer je het semi-formeel, dan kan een pullover met het overhemd in je broek de klus klaren. Kortom: ben jij iemand die een nette stijl zoekt voor een goede prijs? Surf dan naar de webshop van Gents of ga naar een van de stijvolle winkels.