Een wijndoos komt goed van pas deze zomer

Wanneer je wel van een wijntje houdt, dan is de kans groot dat je ook als eerste aan wijn denkt wanneer je een cadeau naar iemand wilt versturen. De zomer staat weer voor de deur en dat is natuurlijk dé tijd voor witte wijn en rosé op een terrasje. De rode wijn mag even wachten tot het weer kouder wordt. Wil je een vriend of vriendin verrassen met een attentie? Dan kun je wijn ook versturen. Hiervoor heb je, dat is logisch, wel een wijndoos nodig. Een wijndoos is er in verschillende maten. Voor één fles of voor meerdere flessen. Of voor een fles in combinatie met een paar glazen.

Het geeft toch leuker met een wijndoos

Met alleen een fles aankomen op een feestje, voelt toch altijd een beetje armoedig. Oké, je doet misschien een strik om de hals van de fles, maar je hebt toch altijd het gevoel dat je met een fles die toch al in de kast stond aankomt. Wanneer je zorgt dat je een wijndoos hebt, dan geeft dat toch een stuk leuker. Het is dan ook alsof je er meer aandacht aan hebt besteed. Door de fles te verpakken in een mooie wijndoos kom je met een écht cadeau aan.

Wat kan er nog meer in zo'n doos

Het is echt niet alleen wijn dat je in zo'n doos kunt versturen. Je kunt er ook andere flessen in doen. Van sterke drank tot badschuim. Het geeft in ieder geval extra cachet aan je gift. Een wijntje geven aan iemand die niet van wijn houdt is natuurlijk geen goed idee. Je hebt ook grote flessen bier en natuurlijk kun je er zelfs een exclusieve fles sap in doen. Maak het cadeau compleet door er een mooie kaart aan toe te voegen. Bijvoorbeeld om je connecties een fijne vakantie te wensen.

Wijndozen bestel je gemakkelijk online

Wijndozen bestel je online niet per stuk. Je neemt direct minimaal van die dozen af. Dat is natuurlijk geen probleem als je graag met wijn of een andere soort drank, al dan niet alcoholisch, aankomt op een feestje. Veel mensen gebruiken de wijndozen vooral in de Kersttijd. Om connecties te verrassen met een fles van hun favoriete drank. Dat zorgt alvast voor een goede sfeer. Je kunt bij iedere fles een persoonlijk briefje doen met daarop een kerstwens. Ook kun je de wijndozen bestickeren met een sticker van je bedrijf. Zo komt jouw bedrijfsnaam iedere keer weer op tafel.

Geef een reactie