Een baas in je eigen hottub

hottub

Wij van stijl en puur zijn altijd op zoek naar de mooiste dingen, de puurste ervaringen en de beste stijlen. Zo willen we graag het goede leven met onze lezers delen. We houden van goed leven, rijk leven en vooral het delen met vrienden. Daarom zijn wij zo’n fan van een hottub. Enkele maanden geleden waren we bij een hottub party in de Verenigde Staten. Zo een party heeft dus meerdere hottubs, een open lucht bioscoop en een dj voor de latere uurtjes. Wij zijn zo enthousiast geworden dat we zelf ook een hottub hebben gekocht. Nu chillen wij als een baas in onze eigen hottub en dat gunnen we jou ook!

Soorten

De ene hottub is de andere niet. Ze komen in allerlei soorten en maten. We zetten de verschillende soorten voor je op een rij:

  • Kunststof hottub
  • Houten hottub
  • Termowood hottub

De bovenstaande drie zijn de meest voorkomende hottubs. De houten hottub is uiteraard duurder van een kunsstof hottub. Maar een voordeel van kunststof hottubs is dat ze zonder water buiten kunnen blijven staan. Een houten hottub heeft natuurlijk een mooiere uitstraling en wordt vaak gemaakt van duurzaam hout uit Finland, het land van hottubs en saunas.

Je kunt voor een grote familie hottub gaan of voor een kleinere, afhankelijk van hoeveel mensen je erin kwijt wil.

Er is geen feest zoals een hottub feest

Wat dacht je van je eigen hottub feest? Als je voor een familiehottub gaat, kan je er zeker 4 volwassen kwijt. Zo kan je je vrienden of familie uitnodigen om lekker te genieten in de hottub, terwijl de bbq aanstaat. En waarom houdt je ook niet meteen je eigen thuisbioscoop? Een beamertje en een projectiescherm erbij en hoppa: Je eigen hottub party! Dat wordt een feest die je vrienden niet zullen vergeten!

Onderhoud

Na al het genieten moet je je hottub natuurlijk ook goed onderhouden en dan vooral het water. Degene die er als laatste in gaat wil namelijk ook een schoon bad hebben. Daarom raden wij aan om iedereen eerst te laten douchen voordat ze de hottub in stappen. Daarnaast is een goede waterzuivering van belang! Hier kan je bijvoorbeeld tabletten voor kopen en er zijn ook waterfilter installaties. Aangezien een hottub niet goedkoop is raden we je aan wel regelmatig onderhoud te plegen, zodat je nog lang kunt genieten. Alleen en met je vrienden.

Want een echte baas, zorgt goed voor iedereen om zich heen. En dat is stijlvol leven!