stijl-en-puur.nl

Wat je nodig hebt voor de verzending van je producten?

 

Als je een bedrijf hebt en je producten verzend, dan heb je hier maar veel omtrent te doen. Je moet aan veel denken en dit moet je allemaal verwerken in de dagelijkse bedrijfsvoering. Je zult veel moeten implementeren, uitproberen, monitoren en aansturen. Je doet dit vaak in samenwerking met andere(n) (partijen) en zult daarom wellicht ook veel moeten overleggen. Kortom; er is genoeg te doen en het is allemaal vrij vermoeiend. Dat is vervelend voor je, dat begrijpen wij ook wel. Je hebt daarom genoeg aan je hoofd en wil dit verlichten. Daar komen wij in het spel, wij gaan je hiermee helpen. We willen je vertellen wat je nodig hebt voor de verzending van je zakelijke producten. Je krijgt het hier allemaal, gratis en voor niets, voorgeschoteld in deze blog. Ben je er klaar voor? Dan gaan we samen aan de slag. 

Apparatuur

Allereerst willen we je vertellen dat de tijd van alles met de hand doen voorbij is. Als je een heel groot bedrijf bent moet je dit proces sowieso helemaal automatiseren, zo niet moet je nog steeds wat apparatuur aanschaffen. Denk aan dingen die grote orders kunnen oppakken en verwerken, maar ook standaard spullen zoals een simpel sealapparaat. Als je dit op orde hebt, dan ben je er nog niet maar ben je wel al een eindje op weg. Wat je nog meer nodig hebt? Dat lees je hieronder!

Materiaal

Dan het materiaal; ook zeer belangrijk naast je apparatuur. Zonder het materiaal kun je nog zoveel apparatuur hebben, maar dan kun je er niets mee. Daarom is het van belang dat je het in de eerste instantie hebt, maar ook dat het deugdelijk materiaal is. Voor de presentatie en tentoonstelling van je producten zijn dat bijvoorbeeld plastic zakjes en voor het beschermen en verzenden is dat dan een kartonnen doos, verpakkingsmateriaal, tape en labels.  

Personeel

Ook goed personeel is natuurlijk zeer belangrijk. Goed personeel? Voor inpakken en verzenden? Ja, dat is essentiëler dan je denkt. Het is namelijk echt een vak apart en niet voor veel mensen weggelegd. Veel repetitief werk, veel staan, lange shifts en laten we wel wezen; niet het meest spannende baantje ooit. Zorg ervoor dat je bijvoorbeeld enthousiaste, energieke studenten werft, deze zijn hier uitermate geschikt voor en willen altijd wel een centje bijverdienen! Kijk eens hoe je dit het beste kunt doen, de opties zijn eindeloos.

Mobiele versie afsluiten