stijl-en-puur.nl

Uitstekende kwaliteit winterjassen om de winter mee door te komen

De herfst- en winterperiode staat weer voor de deur en daarin kan een goede kwaliteit winterjas niet ontbreken. Je wilt natuurlijk als je door weer en wind fietst of een lange strandwandeling maakt niet dat alle koud door je jas heen komt. Warm blijven is belangrijk en daarom kan je het beste goed investeren in een kwaliteit winterjas. Er zijn tal van merken die winterjassen aanbieden en in dit artikel wordt er een besproken die niet mag missen op je kapstok.

Airforce, een Nederlands jassenmerk sinds 1998

Het merk waar het hier omgaat zijn de Airforce winterjassen. Airforce komt uit Nederland en is opgericht in 1998. Inmiddels is het een van de bekendste merken op gebied van winterjassen. Het is een familiebedrijf en ze vinden het belangrijk om de warmte van familie uit te stralen. Dat is ze aardig gelukt met de winterjassen collectie, want koud krijgen gebeurt niet bij deze modellen.

De Airforce winterjassen heren

De Airforce winterjassen zijn er zowel voor heren als dames. De Airforce winterjas heren bestaan uit verschillende modellen die elk zijn unieke eigenschappen heeft. Er zit bij Airforce altijd een model tussen die perfect bij jou past. Een model die elk jaar terugkomt, en erg populair is, is de Airforce Parka jas. Het biedt veel comfort en warmte en je hoef je geen zorgen te maken voor de kou. Dankzij dit model straalt Airforce hoogstaande kwaliteit en comfort uit. Je hoeft je bij Airforce winterjassen geen zorgen te maken over de kleur. Want die zijn er namelijk in allerlei soorten. Zo zit er altijd een bij van jouw favoriete kleur.

Airforce winterjassen dames en duurzaamheid

De Airforce winterjas dames zijn zowel onder jonge meisjes als volwassen vrouwen erg populair. Dit komt door de uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Dit merk is goed voor de portemonnee en je haalt daarnaast topkwaliteit in huis. Je vindt in de dames collectie twee vaste modellen, namelijk 4 Pocket Parka en 2 Pocket Parka. Elk jaar zijn deze winterjassen weer een enorm succes en verkopen ze als warme broodjes over de toonbank. Sommige nieuwe winterjassen in de collectie hebben Dupont vulling. Deze vulling zijn vezels afkomstig van hernieuwbare plantaardige grondstoffen, verbruikt niet veel energie en stoot minder broeikasgassen uit. Dit is zeer duurzaam en goed voor het milieu, in tegenstelling tot productie van andere soortgelijke vezels. Dupont vulling is extra licht en ademend. Daarnaast is het makkelijk te wassen en is het snel te drogen. Naast de warmte en kwaliteit die Airforce winterjassen hebben, staat bij het merk dus ook duurzaamheid centraal als missie van het bedrijf.

Mobiele versie afsluiten