Waarom een weddingplanner?

Veel bruidsparen klagen over de stress en hoeveelheid regelwerk bij het organiseren van de bruiloft. De weddingplanners van Stijl & puur zorgen voor een goede planning zodat u ook écht van de voorbereidingen kunt genieten. Maar er zijn meer voordelen van een weddingplanner:

Niet duur door kortingen

Mis de aantrekkelijke kortingen bij de verschillende leveranciers niet en schakel een weddingplanner in. Veel mensen denken dat een weddingplanner duur is, maar dat is niet zo. Weddingplanners krijgen namelijk aantrekkelijke kortingen bij leveranciers. Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden.

Bespaar tijd door ons specialisme

Je hoeft écht niet het wiel opnieuw uit te vinden... Een weddingplanner is gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Stijl & Puur is hier dagelijks mee bezig. Wij weten precies wat er te koop is. Hierdoor besparen we jullie veel tijd.

Maximaal genieten

Je hoeft niet te twijfelen of alles wel in goede handen is. Stijl & Puur zorgt er samen met jullie voor dat de trouwdag helemaal verloopt zoals jullie dat in gedachten hebben. Uiteraard bepalen jullie hoe de belangrijkste dag van je leven eruit moet zien.

De weddingplanners van Stijl & Puur kunnen je helpen om maximaal te genieten van de voorbereidingen en van de trouwdag.

Lees meer over Stijl & Puur