Weddingplanner diensten

Het voorbereiden van een bruiloft vergt veel tijd, kost veel energie en kan zorgen voor veel stress. De weddingplanners van Stijl & Puur voorkomen dat graag, we zorgen ervoor dat je juist van de voorbereidingen kunt genieten.

Werkwijze

De weddingplanners van Stijl & Puur beginnen altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen we jullie wensen in kaart. Samen kijken we naar wat het beste bij jullie past. Afhankelijk daarvan kan er gekozen worden voor:

Complete bruiloft

Wanneer je zeker wilt zijn van een zorgeloze bruiloft waarbij alles tot in de puntjes geregeld is. Lees meer over de dienst Complete bruiloft organiseren.

Gedeelte van de bruiloft

Wanneer je een gedeelte al geregeld hebt maar nog op zoek bent naar een creatieve invulling van de rest. Lees meer over de dienst Gedeelte van de bruiloft.

Ceremoniemeesterschap

Wanneer je alles zelf wilt regelen maar op de dag zelf onbezorgd wilt genieten (zonder een daggast hiermee te willen belasten). Lees meer over de dienst Ceremoniemeesterschap.

Weddingconsult

Wanneer je graag veel zelf wilt regelen, maar op een bepaald gebied graag specialistisch advies wilt. Lees meer over de dienst Weddingconsult.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan